Groot aanbod ontslakkingskuur vakantiesOntslakkingskuur vakanties.

Wie een ontslakkingskuur vakantie wil boeken, zit op deze wellness- en gezondheids website goed. Je vindt hier ontslakkingskuur vakanties in onder andere Nederland, Spanje, Portugal, Duitsland, Slovevenië en Italie ( binnen Europa ). En tevens ontslakkings kuur en afval vakanties in Thailand, Maleisië, Indonesië, India, Sri Lanka en vele andere landen.  Je kunt hier ook eennatuurhuisje in de Ardennen huren.

Een vakantie met ontslakkingskuur helpt je lichaam te ontgiftigen, te reinigen.

Er zijn diverse manieren om je lichaam tijdens je vakantie te ontslakken, bijvoorbeeld middels vasten, een sapkuur, detoxkuur of kruidenkuur. Vaak is een ontslakkingskuur vakantie een combinatie van diverse kuren, meestal in combinatie met het drinken van veel mineraalwater en kruidenthee.

Het volgen van een ontslakkingskuur tijdens je vakantie heeft vele voordelen, één van die voordelen is dat je er niet alleen voor staat. Op deze pagina meer informatie over het boeken van een ontslakkingskuur of detox vakantie. 

Wat is een ontslakkingskuur?
Je lichaam reinigen via ontslakkingskuur.

Een ontslakkingskuur wordt ook wel een reinigingskuur genoemd. Je lichaam raakt vervuild door te vet en te veel eten, conserveringsmiddelen, te veel koffie, alcohol, enzovoort.  Le lever speelt hier een belangrijke rol in. Volgens velen raakt je lichaam ook vervuild door het eten van dierlijk voedsel zoals vlees, kaas, eieren en melk. Dat laatste is waarom steeds meer mensen kiezen voor een plantaardige levenswijze. Een ontslakkingskuur = ontgiftigen van je lichaam is een manier om je lichaam te reinigen. Dit kan bereikt worden door bijvoorbeeld te vasten in combinatie met veel drinken en bewegen, het volgen van een sapkuur of detox kuur of een andere reinigingskuur te volgen. In alle gevallen is het doel je lichaam te ontslakken, te ontgiftigen.

Bij een ontslakkingskuur vakantie ( ook wel afval of detox vakantie genoemd ) krijg je meestal een detox kuur of sapkuur in combinatie met veel bewegen, fitness en wellness.

Weekend of langer ontslakken?


Hoe langer de kuur, hoe effectiever

Als je echt wilt ontslakken, ontgiftigen, heb je baat bij een ontslakkingskuur vakantie die 4, 5 dagen of langer duurt. Je lichaam heeft tenslotte ook tijd nodig om te wennen aan een ontslakkingskuur. Als je je echter geen ontslakkingskuur- of detox vakantie van 4, 5 dagen of langer kunt permitteren, kunt je ook een detox- of ontslakkingsweekend boeken. Bijvoorbeld in Nederland, Duitsland of Luxemburg.

Je kunt dan wennen aan een dergelijke reinigingsvakantie en thuis later zelf een ontslakkingskuur doen. Hierbij kan het verstandig zijn advies te vragen aan professionals, bijvoorbeeld een voedingsdeskundige. Ieder mens en ieder lichaam is immers anders. En… gezondheid is het belangrijkste wat je hebt.

Ook bij een ontslakkingskuur vakantie kan je ervan uitgaan dat je hulp en advies op professioneel niveau krijgt.

Goedkope ontslakkingskuur vakanties

Op zoek naar een goedkope vakantie om te ontslakken?

Ontslakkingskuur vakanties in Indonesië, Thailand, Vietnam, Sri Lanka, Bali en andere landen buiten Europa zijn zeker niet goedkoop. Je kunt echter ook een goedkope vakantie met detox kuur boeken, bijvoorbeeld in Duitsland, Nederland of Spanje.

Ontslakkingskuur vakantie is tevens afvalvakantie

Een bijkomend voordeel van een vakantie met ontslakkingskuur dat het tevens een prima methode is om af te vallen. Zeker als een detox vakantie met reiningskuur gecombineerd wordt met fitness of voldoende beweging, is het de perfecte manier om verantwoord af te kunnen vallen.

Zo combineer je een vakantie met ontslakken en afvallen!