Gezond afvallen, het kan tijdens een detox vakantie


Gezond afvallen, een wens van velen. 

Veel mensen hebben door een verkeerd voedingspatroon en te weinig beweging last van overgewicht. Dat is mede een gevolg van de levensstijl die hoort bij een westerse maatschappij met een hoge werkdruk, hoge verwachtingen en veel stress. Gezond, verantwoord afvallen is iets wat je niet zomaar doet. Daar heb je begeleiding bij nodig.

Eén van de manieren om gezond te kunnen afvallen is het volgen van een sapkuur of het volgen van een detox kuur. Volgens vele deskundigen is sapvasten, één van de betere manieren om gezond af te kunnen vallen. Bijvoorbeeld in combinatie met een bewegings- of fitness programma.

De eenvoudigste én leukste manier om gezond af te kunnen vallen, is het boeken van eendetox vakantie. Tijdens zo een afvalvakantie kan je een sapkuur volgen, detox kuur volgen of een rawfood dieet volgen. Uiteraard met de nodige beweging tijdens deze detox vakantie. En met verblijf in bijvoorbeeld een kuuroord, spa | wellness hotel of accommodatie aan zee.Afvallen met detoxtijdens een vakantie of thuis is ideaal. De combinatie van gezond afvallen middels een sapkuur of detox kuur in combinatie met fitness, voldoende beweging is ideaal om verantwoord af te kunnen vallen.

Gezond afvallen tijdens vakantie in Nederland


Elegance Oral 30 - krachtige afslankkuur

Als je besloten hebt om een vakantie te boeken om op een prettige en ontspannen wijze gezond te kunnen afvallen, kan je dat ook in Nederland doen. Je kunt kiezen uit diverse afval vakantie in Nederland, onder andere in Noord-Holland en Domburg aan Zee, Zeeland. Zo is het ook mogelijk om een afval weekend in Nederladn te boeken, je werkt dan 2 á’3 dagen aan een betere gezondheid en verantwoord afvalprogrogramma zoals een sapkuur.  Een lang weekend is zeker interessant als je voor de 1e keer kennis wilt maken met sapvasten.

Detox vakantie boeken in Portugal, Frankrijk of Italië?

Het aantrekkelijke van het volgen van een afvalprogramma tijdens een vakantie is dat het gewenste ( gezond afvallen ) gecombineerd kan worden met het aangename ( op een prettige manier vakantie vieren ).

Boek bijvoorbeeld een detox of afvalvakantie in Portugal, Frankrijk of Spanje en ontdek dat gezond en verantwoord afvallen goed gecombineerd kan worden met een relax vakantie. Combineer gezond afvallen tijdens je vakantie bijvoorbeeld met yoga oefeningen of fitness of kom tot innerlijke rust tijdens ademhalingsoegeningen of meditatie cessies. En, gezond afvallen met mede reisgenoten die ook streven naar een bepaald gewicht en een bepaalde gezondheid, is veel makkelijker als je alleen een afvalprogramma of detox kuur volgt. Samen aan de gezondheid werken is hier leuker en eenvoudiger dan alleen. Zeker als gezond afvallen plaats vindt tijdens een vakantie in een kuuroord met spa, een hotel aan zee of een ayurveda retreat. 

Detox vakantie, gezond afvallen + ontgiften van het lichaam.

Gezond afvallen en ontgiften van het lichaam kunnen tijdens een detox vakantie met sapkuur prima samen gaan Door te sapvasten val je niet alleen af, je ontlast je lichaam en in het bijzonder je lever. Daarom ontgift je lichaam op een gezonde manier. Detox vakanties zijn er dus niet alleen in het kader van gezond afvallen, ze zijjn er ook om je lichaam te reinigen, te ontgiftigen, te ontslakken.

Een bijkomende effect is dat met een detox vakantie niet alleen het lichaam ontgiftigd wordt, ook de darmen worden gereinigd. Dit effect wordt nog verhoogd door tijdens je reinigings en afval vakantie veel water en kruidenthee te drinken.

Afslanken met proteineshakes

Mensen die kiezen voor afslanken met een eiwitdieet, zouden ook proteineshakes kunnen kopen.

Proteineshakes bevatten veelal plantaardige en hoogwaardige eiwitten en passen perfect in een eiwit dieet.  En proteineshakes zijn ook ideaal voor op vakantie. Als je die shakes in poedervorm koopt, hoef je er alleen maar wat water bij te doen en kant en klaar zijn je shakes.

Afvallen met proteine is één van de meest gebruikte afvalmethodes van nu.

Je kunt hier je proteine shakes kopen.