Detox weekend in Zeeland
Detox weekend?

Wie overweegt een detox weekend te boeken, bijvoorbeeld in Zeeland, vindt deze hier. Bijvoorbeeld een afslankweekend combinatie met wandelen, fitness en yoga. Je kunt je hier inschrijven voor één van de detox weekenden in Zeeland of elders in Nederland. Een detox weekend met wellness, privé begeleiding en een gevarieerd ontspannings programma.

Hierbij kan je kiezen voor een detox weekend in Nederland georganiseerd door Puur en Kuur of een detox weekend Zeeland van duurzaam toerisme.com.

Bij de detox weekenden in Zeeland verblijf je in een accommodatie, vlak bij de de zee. We kunnen dan heerlijk langs het strand wandelen.

Een detox weekend duurt 2 of 3 dagen. Het doel is je lichaam middels een sapkuur te reinigen en tevens middels veel beweging ( wandelen  ) en yoga je conditie te verbeteren en af te slanken.

Deze detox weekenden zijn voor iedereen geschikt die over een "gemiddelde gezondheid" beschikt. Mensen die onder doktersbehandeling staan en/of medicijnen slikken, adviseren wij met de huisarts contact op te nemen alvorens een detox weekend te boeken.

Detox weekend boeken 

Voor wie is een detox weekend geschikt?
Detox weekend, als je je lichaam gereinigd wilt hebben.

Een detox weekend is voor iedereen geschikt die behoefte heeft zijn lichaam te reinigen, te ontgiften. En een detox weekend heeft niet alleen het voordeel dat je ontslakt maar ook dat je af zult slanken. Door tijdens het detox weekend een sapkuur of andere detox kuur te volgen, veel te drinken en veel te bewegen, zal je zeker kunnen afvallen / afslanken.  

Om die reden wordt een detox vakantie of weekend ook wel een afslank vakantie genoemd. Mensen met gezondheidsproblemen wordt aangeraden met de huisarts of specialist contact op te nemen voor ze een dergelijk weekend boeken. Voor gezonde mensen is 2 a 3 dagen alleen maar sapjes drinken in combinatie met thee en water normaal gesproken geen enkel probleem.

Zowel mannen als vrouwen kunnen aan een detox weekend deelnemen. De praktijk leert dat er meestal meer vrouwen dan mannen zich inschrijven voor dergelijke gezondheids weekenden.

Waarom een detox weekend in Zeeland boeken?

Zeeland is de provincie met brede en schone stranden waar je heerlijk kunt wandelen. De hotels in Zeeland waar de detox weekenden gehouden worden liggen niet ver van zee en beschikken over prima faciliteiten waaronder wellness. En Zeeland is als vakantie bestemming ideaal. 

Als je een detox weekend Zeeland via Puur en Kuur boekt, verblijf je in een wellness hotel met zwembad, niet ver van de zee en strand. Een ideale combinatie van genieten en aan je gezondheid werken.

Detox en Yoga

Waarom detoxen en yoga goed samen gaan.

Als je via Puur en Kuur of Duurzaam Toerisme.com een detox weekend in Zeeland of elders in Nederland boekt, worden je ook yoga lessen aangeboden. Yoga geeft je rust en ontspanning en is goed voor geest en lichaam. Iedereen kan in principe aan de yoga activiteiten deelnemen. Ook 50, 55 en 60 plussers. Yoga ervaring is niet noodzakelijk. Ademhalingsoefeningen maken onderdeel uit van de lessen.

Zie ook de website yogaweekend.com  met veel informatie over yoga, yoga weekenden en retreats.