Detox weekend in Nederland boeken

Boek hier je detox weekend Nederland
Detox weekend in Nederland boeken?
Wie een detox weekend in Nederland, Spanje, Italië of elders in Europa wil boeken, vindt hier het meest uitgebreide aanbod detox weekenden en reizen.  Het boeken van een detox weekend in Nederland of elders in Europa is een ideale manier om het lichaam te reinigen, te ontgiften, te ontslakken. Bijvoorbeeld met behulp vandetox thee met gember en kurkuma
 
Detox vakanties worden ook wel afval vakanties genoemd omdat een bijkomend effect van detoxen, afvallen is. Sapvasten maakt vaak onderdeel uit van een detox weekend maar rawfood is ook een interssante optie.
Met een gezond lichaam voel je je prettiger, een detox weekend kan bijdragen aan een betere gezondheid, meer energie, meer vitaliteit. Tip: Volg een paar keer per jaar een detox kuur. Vind hier eenoverzicht van de betere detox producten
 puurenkuur detox banner
Als je kennis wilt maken met detoxen, is het boeken van een detox weekend in Nederland een goed idee. Een detox weekend Nederland kan op vele manieren ingevuld worden, bijvoorbeeld met sapkuur, detoxkuur, fitness, yoga en wellness. Welk type detox weekend jij prettig vindt en gaat boeken, bepaal je natuurlijk helemaal zelf. Je kunt via deze website een detox weekend Nederland boeken in bijvoorbeeld Domburg aan Zee ( Zeeland ) of Latrop ( Overijssel ). Bij beide detox weekenden verblijf je in een comfortabel wellness hotelmet wellness- en fitness faciliteiten zodat jouw detox weekend in Nederland ook nog een wellness weekend kan worden.
Via de link hieronder vind je een overzicht van de detox weekenden in Nederland en elders in Europa.
Overzicht detox weekenden in Nederland, Europa en elders.
  Spadreams afvallen detox banner

Detox weekend buiten Nederland boeken

Detox weekend in Spanje, Frankrijk of elders boeken?
Lang detox weekend buiten Nederland boeken?  Bijvoorbeeld omdat je er eens helemaal uit wilt zijn en in een andere omgeving nieuwe energie wilt opdoen?  Of omdat het klimaat in een ander land in een bepaalde periode fijner is??  Puur en Kuur organiseert ook detox vakanties en lange weekenden voor een duur van 4 dagen. Bijvoorbeeld een langd detox weekend, midweek of vakantie in Spanje ( Malaga ) of Le Petit Pierre in Frankijk.
 
Net zoals een detox weekend in Nederland verblijf je in fantastische spa|welness hotels of andere resorts. Ook voor een detox weekend in Zee in Spanje, Frankrijk of Portugal. Ook de detox weekenden in Spanje, Frankrijk en Portugal zijn vaak een combinatie van detoxkuur, sapkuur, yoga en fitness. Omdat de detox locaties altijd in een prachtige omgeving liggen, maakt wandelen vaak ook deel uit van het programma om af te vallen en te detoxen.
Kijk nu binnen het aanbod van Puur en Kuur welk detox weekend jou het meeste aanspreekt, bijvoorbeeld een detox weekend in Nederland, Franrijk, Italië, Spanje of Portugal.
TUI Wellness reizen banner

Detox en ayurveda

Behoefte aan meer dan een detox vakantie Nederland, bijvoorbeeld een wellness- of ayurveda vakantie?
Detox, wellness, gezondheid en ayurveda gaan prima samen. Ayurveda is het oudste en meest bekende gezondheidssysteem ter wereld. Bij ayurveda wordt er gezond en licht gegeten, veel met kruiden, massages en wellness gewerkt. Ook wordt er veel kruidenthee gedronken. Daarnaast wordt er gewerkt met warme massage olie en yoga. Ideaal voor een gezond lichaam en een gezonde geest.
 
Kijk daarom ook eens bij de ayurveda reizen van Puur en Kuur. Een ayurveda vakantie is meer dan een gezondheids of detox vakantie. Het is een spirituele reis die vele perspectieven en voordelen biedt.
Je kunt in tal van landen een ayurveda vakantie boeken, bijvoorbeeld een ayurveda vakantie Canarische Eilanden, India, Spanje, Madeira, Slovenië of Sri Lanka.
Wellness en gezondheid houdt bij Puur en Kuur niet op bij een detox weekend Nederland.
Hier vind je alle ayurveda vakanties van Puur en Kuur
Kuurreis Ayurveda retreat banner

Detox weekend in Zeeland

Puur en Kuur organiseert al vele jaren detox weekenden in Zeeland.
Het gaat dan om georganiseerde afval- en kuurweekenden waarbij je onder begeleiding van een deskundige gaat detoxen.
Als je liever zelf een detox kuur volgt en de voorkeur aan Zeeland geeft, kan je ook zelf een vakantiehuis Zeeland boeken. Bijvoorbeeld een wellness vakantiehuis in Zeeland met sauna of jacuzzi.
Het is de meest ultieme afslankvakantie, detoxen en bijvoorbeeld een sapkuur volgen en tegelijktertijd genieten van je vakantiehuis met jacuzzi of sauna in Zeeland.
Zoek hier je vakantiehuis Zeeland.
Vakantiehuis met sauna