Groot aanbod ayurveda en detox vakanties in Sri Lanka

Vind een wellness resort in Sri Lanka

Detox vakantie Sri Lanka?
In Sri Lanka, het land van ayurveda en yoga, is een groot aanbod detox vakanties.

Deze detox- en ayurveda vakanties worden met name aangeboden door Spa Dreams, specialisten in ayurveda reizen in onder andere Sri Lanka, India, Thailand, Indonsië en Maleisië. Je kunt via Spa Dreams bijvoorbeeld een 7 daagse detox-ayurveda vakantie boeken aan de Zuid-Kust van Sri Lanka, in een ayurvedahotel direct aan zee en strand. Met een klassieke, ayurvedische detox kuur, dieet. Met kruiden en andere natuurlijke detox diëten.

Op deze pagina vind je ook mogelijkheden om via Spa Dreams een ayurveda vakantie in Sri Lanka te boeken, met detox kuur, dieet en op de mooiste locaties van Sri Lanka. Je lichaam ontgiften op een natuurlijke en verantwoorde wijze en tegelijktertijd genieten van een heerlijke vakantie in Sri Lanka. Sri Lanka is een vakantieland waar het puur genieten is, de ayurvedische levenswijze van veel mensen daar, stimuleert en biedt vele perspectieven en inzichten om zelf ook op een andere manier te gaan leven.

 

Pure , 7 daagse detox vakantie in Sri Lanka
7 daagse detox vakantie met ayurveda Sri Lanka.

Als je puur op zoek bent naar een unieke plek om van een detox vakantie te genieten, is de 7 daagse detox/ayurveda vakantie in het Zuiden van Sri Lanka een aanrader. Je verblijft in een ayurveda hotel met meer dan 30 kamers. Dit ayurveda hotel in Zuid Sri Lanka ligt vlak aan zee en strand. Vanaf je balkon heb je uitzicht op zee. Het ayurveda hotel is teens een ayurveda, detox, kuuroord met gekwalificeerde ayurveda artsen en therapeuten, je vindt er onder andere kruiden- en bloemenbaden. De maaltijden zijn vegetarisch en van ayurvedsiche kwaliteit, in samenspraak met een arts kunnen er ook niet vegetarische maaltijden voor je bereid worden.

Als je een wellness vakantie op basis van ayurveda zoekt en tegegelijkertijd je lichaam wil ontgiften, is deze detox vakantie in dit ayurveda hotel in Sri Lanka ideaal. Je boekt deze detox vakantie in Sri Lanka op basis van volpension. Het ayuveda hotel ligt niet in een toeristengebied en je hebt tijdens je detox kuur vakantie de beschikking over wifi.

Meer detox vakanties van Spa Dreams

Spa Dreams heeft een groot aanbod vakanties waarbij ontgiften van het lichaam via een ayurvedische detox methode centraal staat. Je vindt via de zoekbox hierboven ook vakanties met detox kuur in andere landen dan Sri Lanka.

Detox vakantie van 6, 7 of 14 dagen boeken in Sri Lanka

Je kunt via Spa Dreams een 6 daagse, 7 daagse of 14 daagse detox | ayurveda vakantie in Sri Lanka boeken. Als je helemaal tot rust wilt komen en afgeslankt en vol energie weer naar huis wilt gaan, is de ayurveda |detox kuur vakantie van 14 dagen wellicht aan te bevelen. Kijk nu binnen het programma detox of ayurveda vakanties van Spa Dreams welke vakanties met detox of sapkuur er beschikbaar zijn in jouw favoriete vakantieland. Ontslakken op basis van ayurvea ( onder andere veel drinken, vegetarische of veganistische voeding en kruiden ) is makkelijker dan je misschien denkt.

Meer ayurveda vakanties in Sri Lanka

Spa Dreams biedt meer ayurveda vakanties in Sri Lanka aan met de mogelijkheid om te kuren, afvallen en het lichaam te ontgiften. Veel van deze vakanties met detox kuur in Sri Lanka worden gehouden in West Sri Lanka. Bij de ayurvedische methode om te ontslakken wordt vaak gebruikt gemaakt van kruiden en warme baden. Ontgiften van het lichaam gaat niet alleen via een detox kuur of sapkuur maar ook via transpireren. Daarom is en sauna in combinatie met reiniging van het lichaam ook zo goed.

Je kunt via Spa Dreams ayurveda ook vakanties boeken in combinatie met yoga, holistische geneeswijzen, een anti stress vakantie en meer.   Voor antistress wordt ook wel sint janskruid gebruikt, een natuurlijke rustgever en prima werkend tegen stress en spanning.

Je kunt een detox vakantie in Sri Lanka ook combineren met een mediatie vakantie. Veel van de detox vakanties in Sri Lanka zijn op ayurvedische wijze opgebouwd en worden bijna gevierd in ayurveda hotels of spa resort direct aan het strand. Zo gaat ontgiten van het lichaam samen met heerlijk wandelen, volop genieten van wandelen langs de zee en helemaal tot rust komen.