Unieke vakantie met detox kuur in Maleisië

Detox vakantie Maleisië?

Puur en Kuur biedt een unieke detox vakantie in Maleisië aan. Dit is een reis van 8 dagen.

Verblijf is op basis van volpension en gratis deelname aan activiteiten zoals yoga en aquarobics. Deze detox vakantie in Maleisië wordt gevierd in een 5 sterren resort in één van de oudste steden van Maleisië, Malaka. 

Je vindt in de omgeving van het resort veel natuur, frisse lucht, glooiende heuvels en uitgestrekte boomgaarden.The Orchard Wellness & Health Resort grenst aan een van de oudste steden van Maleisië, Melaka. Het door beren en tropische tuinen resort ligt op een landgoed waar meer dan 400 verschillende vruchten wordt geteeld. Ideaal voor een detox vakantie in Maleisië met sapkuur waarvan de vruchten en groenten uit eigen tuin komen.

Het wellness en gezondheids resort is opgericht door Dr. Jong en haar man, die beide een medische achtergrond hebben. Het is de ideale plek voor een detox of yoga vakantie en je helemaal op te laden en te ontspannen. ontspannen. Het wellness en spa resort ligt op ongeveer 1,5 uur rijden vanaf de luchthaven van Kuala Lumpur. Als je je lichaam op een prettige en verantwoorde wijze wilt ontgiften is dit een aan te bevelen detox vakantie oord.

 

Het wellness en spa resort in Maleisië
Vind hier het mooiste wellness resort van Maleisië

Het wellness resort in Maleisië heeft een binnen- en buitenzwembad.


Het resort heeft 40 ruime kamers. Deze ruimte kamers zijn voorzien van een Flatscreen TV, thee faciliteiten, telefoon, kluis, föhn en een luxe badkamer.Vanuit de luxe hotelkamers heb je een prachtig uitzicht op de groene omgeving! Er is op ieder kamer internet.  De kamers hebben een oppervlakte tussen 36 – 48m2 en zijn gelegen dichtbij het zwembad. De kamers hebben een woon- en slaapkamer met luxe bed. 

Het restaurant gebruikt voornamelijk biologische producten en combineert de Thaise keuken met de Chinese, Indiase en Mediterrane keuken. Er worden veel verse kruiden gebruikt.  In de directe omgeving van het resort kun je heerlijk wandelen en fietsen.  Zo kunt je het aangename, vakantie,  met het praktische, detox kuur, verenigen.

Je persoonlijke gezondheid programma met ayurveda
Gezondheid en ayurveda in Maleisië.

Als je een vakantie met detox kuur in Maleisië boekt, biedt de The Orchard desgewenst holistische ondersteunde wellness programma aan zoals fitness, gewichtsverlies en stress beheersings programma’s. Hierbij gebruikt men traditionele geneeskunde in combinatie met westerse geneeskunde. De focus ligt met name op het voorkomen van ziektes door middel van gezonde voeding en een verantwoorde levensstijl.

Er zijn in het kader van je detox vakantie in Maleisië en detoxkuur dagelijks verschillende specialisten aanwezig zoals een Ayurveda arts en een traditional Chinese Medicine arts. Het medische centrum heeft 35 behandelkamers. Uniek is de medische behandelkamer bestaande uit tegels met Himalaya zout met krachtige herstellende eigenschappen. De spa bestaat uit een binnen-en buitenbad,  Japanse badhuis, warme en koude jacuzzi’s, infrarood sauna, Turks stoombad, koud water dompelbad en binnen- en buiten relax ruimtes. Een zeer comleet wellness centrum. Ideaal voor een wellness- en gezondheids vakantie. Daarnaast is er een fitness center, waar dagelijks fitness activiteiten worden georganiseerd. 

Als je een detox vakantie wilt boeken in een prettige en deskundige omgeving, dan is deze vakantie in Maleisië met detoxkuur- en gezondheids programma’s zeker wat voor jou. Dit is één van de meest aantrekkelijke detox- en ayurveda reizen in Maleisië.