Detox vakantie Thailand

Mooiste detox vakanties in Thailand
Detox vakantie boeken in Thailand?

Inspirerende omgeving?  In het kleurrijke en bhoedistische land Thailand, vind je de mooiste spa en ayurveda resorts voor een detox vakantie of ayurveda vakantie met detox of sapkuur.
Ook als je tijdens je vakantie aan zee een detox kuur in een kuuroord of spa resort wilt boeken zijn er vele mogelijkheden.

Deze vakanties in Thailand met detox kuur, sapkuur of kruiden kuur worden je aangeboden door Puur en Kuur, specialist in gezondheids vakanties zoals afval- en kuurvakanties. Je kunt bij Puur en Kuur ook een detox vakantie in Thailand boeken in combinatie met bijvoorbeeld yoga, fitnessactiviteiten, workshops of groepsactiviteiten. Een vegan detox vakantie of rawfood dieet of kuur volgen behoort ook tot de mogelijkheden.

De meeste detox vakanties naar Thailand van Puur en Kuur hebben een duur van 8 dagen, door een detox vakantie Thailand bijvoorbeeld te combineren met een yoga of ayurveda vakantie Thailand, kan er mogelijk ook een gezondheids vakantie Thailand geboekt worden van 15 of 16 dagen. En je zou een vakantie met detoxkuur, rawfood of sapkuur in Thailand bijvoorbeeld ook kunnen combineren met een yoga of ayurveda vakantie India. Kijk nu binnen het aanbod detox en kuur vakanties van Puur en Kuur welke gezondheids- en welzijn reizen jou het meeste aanspreken.

Meest aantrekkelijke detox reizen naar Thailand
Eén van de meeste geliefde detox reizen binnen het aanbod detox | yoga vakanties van Puur en Kuur naar Thailand is de 8 daagse basis detox vakantie met facultatief yoga programma naar Koh Samui in Thailand. Je kunt deze detox vakantie van 8 dagen naar Thailand op basis van volpension boeken op basis van sapkuren en gezonde, lichte maaltijden op vegetarische of veganistische basis.  Je krijgt onder andere 2 tarwegras shots per dag, 1 x kokosnootsap, magnesium voetenbad, ongelimiteerd bouillonsap, 4 x lymfe drainage massage en nog veel meer. 

Daarnaast krijg je één privé meditatie sessie, darmspoelingen en meer.  Verder kun je onbeperkt deelnemen aan yogalessen, meditatielessen en fitness activiteiten. Het hotel in Marrokaanse sfeer heeft 38 kamers, een zwembad en een wellness centrum. Ze zijn gespecialiseerd in met name detox- en yoga vakanties. Tien kamers hebben uitzicht op zee. Er valt veel meer te vertellen over deze geweldige yoga vakantie met detox- en sapkuren. Kijk daarom zelf op de website van Puur en Kuur waarom deze detox | yoga reis naar Thailand favoriet is bij velen en wat er allemaal extra mogelijk is tijdens deze kuur en wellness vakantie in één van de mooiste hotels met wellness aan zee in Thailand.

Detox vakantie met yoga en wellness Thailand Puur en Kuur

Meer vakanties met detox dieet ThailandBij Puur en Kuur vind je meer vakanties met detox dieet of sapkuur. Ook vakantie om af te vallen. Daar is beweging en fitness een belangrijk onderdeel van de vakantie. Het is altijd onderdeel van een compleet gezondheids programma met persoonlijke afstemming. Naast de detox reizen van Puur en Kuur zijn er nog vele detox reizen, al dan niet met ayurveda of yoga naar landen als Maleisië, India en Indonesie.


Daarnaast is er een groot aanbod detox vakanties binnen Europa.
Ook voor een vegan vakantie, vakantie met rawfood of sapvasten kuur zijn er bij Puur en Kuur vele mogelijkheden.
Hier vind je één van de toppers op het gebied van detox- en afvalvakanties van Puur en Kuur,
de detox vakanties naar Thailand.

Detox vakanties van Spa Dreams

Spa Dreams heeft fantastische detox vakanties in Thailand. Ook met een beauty arrangement. Bij Spa Dreams kan je ook detox en gewichtverlies reizen boeken in landen als India, Indonesië en Maleisië. Net zoals bij Puur en Kuur zijn deze reizen van hoog niveau en geheel verzorgd.

Daarnaast is er een groot aanbod ayurvedavakanties met detox dieet in Europa, met name Duitsland, Italië, Ibiza en Frankrijk.
Hierboven, via de zoekbox , krijg je een overzicht van de detox vakanties en reizen met afvalkuur van Spa Dreams.