Detox vakantie in Europa boeken

Vind hier je detox vakantie in Europa

Op zoek naar detox vakantie mogelijkheden in Europa?  

Het is in veel landen van Europa mogelijk een detox vakantie te boeken, vaak in combinatie met een ayurveda vakantie, wellness of yoga. Landen met een groot aanbod detox vakantie opties zijn Duitsland, Spanje, Hongarije, Italië, Tsjechië, Frankrijk en Griekenland. In Nederland en België zijn de mogelijkheden voor een vakantie met detox dieet, sapkuur of raw food wat kleiner. Je kunt binnen Europa ook een detox weekend met detox dieet of kuur volgen. Een weekend met detox kuur duur 2 of 3 dagen. Een detox vakantie in Europa duurt meestal 5, 6 of 7 dagen en is vaak een combinatie van wellness met spa, ayurveda en yoga.

Ook is het veelal mogelijk om een detox vakantie in Europa in een kuuroord te boeken waarin men gespecialiseerd is in gezondheidsvakanties en detox diëten en kuren.

Kijk nu binnen het aanbod Detox vakanties binnen Europa en ga werken aan je gezondheid en fitheid. Je lichaam ontgiften via een detox kuur of dieet zal je veel nieuwe energie geven.

Detox, yoga en ayurveda vakantie binnen Europa

Het is ook mogelijk een detox vakantie binnen Europa in combinatie met yoga of ayurveda te boeken. Zowel bij Spa Dreams als Puur en Kuur is een dergelijke gezondheids vakantie mogelijk, ook in spa of ayurveda resorts.

Detox vakantie in Europa via SpaDreams boeken


Kies een bestemming

Populaire bestemmingen: Duitsland, Italië, Portugal, Hongarije, Polen, Tsjechië, Israël, India, Sri Lanka en Thailand


Spa Dreams is specialist in yoga, wellnes en gezondheidsheidsvakanties. 

Binnen de gezondheidsvakanties nemen afvallen, fittness,sapvasten en detox vakanties een belangrijke plaats in. Als je via Spa Dreams een detox vakantie binnen Europa wilt boeken, kan je kiezen uit een groot aantal mogelijkhedn, ook detox weekenden met yoga en detox vakanties met wellness en ayurveda.

Je kunt bij Spa Dreams onder andere een detox vakantie boeken in Duitsland, Griekenland, Turkije, Italië, Portugal en Spanje.

Ook voor eenyoga weekendof ayurveda vakantie. Spa Dreams biedt geen detox vakanties aan in Nederland en België. Spa Dreams heeft het grootste aanbod vakanties binnen Europa met detox dieet, detox kuur of sapkuur. Ook voor het ontslakken met kruiden en het ontgiften van het lichaam in een kuuroord. Gezondheids- en wellness reizen van Spa Dreams betekenen ook vakantie vieren met plezier en de nodige rust krijgen tijdens je vakantie. Ook voor detox vakanties geldt dat de vakantie op zich ontspannend moet zijn.

Vakantie met detox kuur in Duitsland boeken

Detox vakantie in Duitsland.

Binnen Europa zijn er een aantal landen die er positief uitspringen als we het over detox- en wellness vakanties hebben. Eén van die landen is Duistland. Daar vind je fantastische kuuroorden en hotels met spa en wellness.

Op deze pagina vind je een overzicht van de detox vakantie mogelijkheden in Duitsland.

Detox vakantie via Puur en Kuur boeken




OokPuur en Kuuris specialist in wellness-, gezondheids- , yoga- en ayurveda vakanties. Daarnaast heeft Puur en Kuur een groot aanbod afslank- reinigings- en detox vakanties, ook binnen Europa.

Het is via Puur en Kuur ook mogelijk een detox vakantie in Nederland te boeken. Het betreft een yoga vakantie met dieet kuur in Zeeland. Hierbij staat raw food en vegan delight food centraal. Ideaal in het kader van alleenstaande reizen of groepsreizen. Bij Puur en Kuur kan je ook detox | ayuveda vakanties boeken in landen als India en Sri Lanka. Ook is het mogelijk bijvoorbeeld een ayurveda vakantie te boeken met detox kuur, sapkuur of een dieet met kruiden om het lichaam te ontgiften.

Kijk nu welke uitgebalanceerde detox vakanties Puur en Kuur binnen Europa aanbiedt. 

Detox vakantiemogelijkheden in Spanje

Ook in Spanje is het aanbod vakanties met mogelijkheid detox kuur, sapvast kuur of sapkuur groot. Ook is het mogelijk om een vakantie in Spanje te boeken en te ontslakken met kruiden. Zie hier voor de mogelijkheden bij Spa Dreams om een detox vakantie in Spanje te boeken. Je kunt een vakantie in Spanje met detox kuur voor 6 of 7 dagen boeken, maar bijvoorbeeld ook voor 2 weken. Ook met wellness arrangement.