De mooiste detox vakanties op Ibiza en Spanje

Detox vakantie Ibiza?

Ibiza is zéér geliefd als vakantieplek voor welness-, yoga en detox vakanties.

Met fantastische wellness resort met spa, ayurvedar resorts en wellness hotels kan je op Ibiza een ontspannende vakantie boeken waarbij ontgiften, ontslakken of afvallen centraal staat. In Ibiza kan je ook een detox vakantie boeken met detox kuur in een spa resort aan de kust of strand. Bijvoorbeeld via Puur en Kuur de specilalist in detox, yoga en ayurvedareizen op Ibiza.

Spa Dreams biedt fantastische detox reizen en vakanties in Spanje aan, onder andere gebaseerd op ayurveda. Je vindt deze afval- en gezondheids reizen van Sap Dreams onder aan deze pagina. Ontslakken met kruiden, een dieet, een sapkuur, sapvasten, veel is er met een detox vakantie op Ibiza of elders in Spanje mogelijk.

Hieronder vind je meer informatie over reisorganisaties die een detox vakantie of gecombineerde ayurveda| yoga vakantie met detox dieet of detox kuur aanbieden in Ibiza en elders in Spanje.

Puur en Kuur, detox vakanties op Ibiza

Detoxen met Puur en Kuur.

Bij Puur en Kuur kan je een 7 daagse detox vakantie in Ibiza boeken. Hierbij is een wellness consult inbegrepen. Met massages, detox kuren en eventueel finess lessen. En gratis holistische activiteiten. Ook kan je bij Puur en Kuur een detox vakantie in Ibiza combineren met yoga. En als je een detox vakantie via Puur en Kuur op Ibiza of elders in Spanje boekt, kan je erop rekenen dat je verblijft in prachtige resorts, bijvoorbeeld in een spa resort aan zee. Puur en Kuur heeft voor haar yoga- en detox vakanties op Ibiza een prachtige villa gehuurd, vlak aan strand en zee. Een unieke plek voor een detox kuur op Ibiza.

( Puur en Kuur heeft de detox vakantie Ibiza uit haar programma gehaald ).

Detox vakantie Spanje Spa Dreams aanbod


Kies een bestemming

Populaire bestemmingen: Nederland, Spanje, Ibiza, Thailand en Sri Lanka


Detox vakantie Spanje boeken via Spa Dreams.

Spa Dreams biedt meerdere detox reizen aan in Spanje. Bijvoorbeeld een 10 daagse detox vakantie op Tenerife, een 6 daagse gezondheidvakantie met detox vastenweek aan de Costa del Sol, een ayurveda, detox vakantie van 7 dagen in Mallorca of een 6 daagse detox vakantie in een spa retreat in Andalusië. De detox reizen van Spa Dreams worden zeer hoog gewaardeerd en bieden professionele begeleiding.

Een dieet of detox kuur is niet niks en daarom zijn alleen de mooiste en beste geoutilleerde locaties voor Spa Dreams goed genoeg. Je kunt bij Spa Dreams ook een sapkuur volgen, een ayurvedische gezondheidsbehandeling krijgen of massages krijgen. Spa Dreams biedt ook detox en afval vakanties aan voor mensen die tijdens een vakantie kennis willen maken met detox, ontgiften, afvallen en een betere gezondheid in het algemeen. Er wordt vaak gebruik gemaakt van ayurvedische behandelmethodes hetgeen op puur natuurlijke wijze gaat.

Kijk nu welke detox- en wellness reizen Spa Dreams in Spanje aanbiedt.

 

Spa Drems, detox vakanties in mooiste resorts Spanje


Wie een afslank- of afvalvakantie in Spanje wilt boeken, kan het best een detox vakantie via Spa Dreams boeken. Spa Dreams biedt onder andere aan de Costa Brava, op de Canarische Eilanden en de Costa Del Sol de mooiste afslank vakanties aan. Omdat een detox of sapkuur pas echt effectief is bij een duur van minimaal 5 dagen, hebben de detox- en afslank vakanties van Spa Dreams een duur van 5, 6, 7 of 8 dagen.

Een detox vakantie Spanje van Spa Dreams kan onder andere worden gecombineerd met een thalasso therapie, mayr kuur of ayurvedische therapie. Ontspannings massages en yoga lessen zijn ook mogelijk.

Kortom, de gezondheids- en afslank vakanties van Spa Dreams in Spanje zijn meer dan de moeite waard.