Detox reizen, de beste manier om te ontgiften

Detox reizenzijn korte vakanties om het lichaam te ontgiften en, desgewenst, af te vallen. Detox reizen zijn meestal korte reizen, bijvoorbeeld van 3, 4 of 5 dagen en worden vaak gehouden in een kuuroord, retreat of spa accommodatie. Via deze site kunt je detox reizen boeken in nagenoeg alle landen van Europa. Ook voor een detox reis in Nederland. Boek bijvoorbeeld een 3, 4 of 5 daagse detox reis met detox kuur in Spanje, Italië, Frankrijk of Duitsland. Of boek een afval vakantie, detox reis, ontslakkings reis in eigen land, Nederland of België.

Wat betreft de detox reizen binnen Europa werken wij samen met 2 reisorganisaties die gespecialiseerd zijn in detox reizen, afval reizen en gezondheids reizen, Puur en Kuur en Spa Dreams.

Bij beide wellness- en gezondheids reisorganisaties kan je een reis met detox kuur boeken, dit kan een sapkuur zijn, een specifieke detox kuur met kruiden en massages of een ayurveda kuur. In alle gevallen hebben deze detox reizen het doel het lichaam te ontslakken, je fitter te maken en meer energie te geven. Kijk nu welke detox reizen je het meeste aanspreken.

Detox reizen van Puur en Kuur
Detox reizen van Puur en Kuur.

Puur en Kuur heeft een groot en gevarieerd aanbod detox reizen, veelal met doel ook af te vallen. Boek bijvoorbeeld een 3 daagse detox reis in Zeeland, een 4 daagse detox | afvalreis in Spanje, een 4 daagse detox | fitness reis in Griekenland of een 8 daagse detox | yoga | fitness reis in Thailand. Bij Puur en Kuur worden detox reizen altijd gecombineerd met bepaalde activiteiten, bijvoorbeeld workshops gezond eten, fitness, yoga, enzovoort. Het is mogelijk bij Puur en Kuur detox reizen te boeken met spa behandelingen, detox massages en wellness. Met een uniek aanboddetox reizen voor singles

De locaties die Puur en Kuur heeft uitgekozen voor haar detox vakanties zijn subliem. Verblijf bijvoorbeeld in een spa retreat aan zee of een wellness hotel met privé zwembad aan de kust.

Detox reizen zijn bij Puur en Kuur geen standaard reizen maar unieke gezondheidsreizen. Zo kunt je een detox reis boeken met sapkuur, vegan maaltijden, rawfood, ayurveda behandelingen en veel meer.  Ook een persoonlijk afvalplan, fitness plan of detox kuur behoort tot de mogelijkheden.

Bij iedere detox of aval reis van Puur en Kuur staat vermeld op welke wijze de ontgiftiging of ontslakking van het lichaam plaatsvindt en welke activiteiten er georganiseerd worden.

Detox reizen en sapvasten
Sapvasten = detoxen.

Eén van de manieren om aan detox reizen invulling te geven is die van sapvasten. Tijdens het sapvasten wordt je lichaam ontgiftigd en val je af. Sapvasten is een manier van ontslakking | ontgiftiging van het lichaam welke je ook zelf thuis kunt doen. Als je tijdens je detox reis kennis hebt gemaakt met sapvasten en weet wat de uitwerking ervan op je lichaam is, is het daarna eenvoudiger om thuis zelf een sapkuur te volgen.

Brochure detox reizen bij Puur en Kuur gratis aanvragen
Gratis brochure opvragen.

Als je overweegt bij Puur en Kuur een detox reis of afval vakantie te boeken, is het aan te bevelen de wellness brochure bij Puur en Kuur aan te vragen. Deze gratis brochure biedt je ook inzicht in andere gezondheids- en wellness reizen, denk hierbij aan anti-stress reizen, mindfulness, thalasso en fitness. Daarnaast krijg je een beter beeld van de vele yoga retreats die Puur en Kuur aanbiedt.

Detox reizen met detox kuur

Veel detox kuren mogelijk.

Een andere manier om af te vallen en je lichaam te ontslakken is om tijdens je detox reis een detox kuur te volgen. Dit kan zijn door veel kruidenthee en veel water te drinken, rawfood te eten, naar de sauna te gaan, bepaalde kruiden te gebruiken of via ayurveda te detoxen. Ook een combinatie van detox methodes is mogelijk.

Detox reizen van Puur en Kuur met detox kuren zijn uitgebalanceerde reizen met persoonlijke aandacht en aanpak. Ieder mens is tenslotte anders. Zo heeft voor de één een detox kuur met fitness veel succes terwijl een ander zich goed voelt met een detox kuur in combinatie met ayurveda en yoga. Bij Puur en Kuur staat bij de detox reizen aangegeven welke detox methoden gebruikt worden, welke combinaties van ontslakking mogelijk zijn en wat de alternatieve mogelijkheden zijn. Detox reizen van Puur en Kuur zijn evenwichtig en gebaseerd op een jarenlange ervaring. Doe er je voordeel mee en boek nu een detox reis die je fitter zal maken en meer energie zal geven.