Detox kuuroord, groot aanbod

Op zoek naar een detox kuuroord?

Wie een detox kuuroord zoekt voor het volgen van een detox kuur, vindt deze zeker op deze website. Voor een kuurvakantie in bijvoorbeeld Europa, te weten Nederland, de Ardennen, Duitsland, Portugal of Tsjechië. Maar ook als je een detox kuuroord in bijvoorbeeld Thailand, India, Indonesië, Maleisië of Sri Lanka zoekt, zijn er vele mogelijkheden.

Een detox kuuroord heeft vaak een fitnes ruimte, spa, professionele keuken waar ze gezonde maaltijden kunnen bereiden en deskundig personeel. Ook voor wat betreft de detox kuur.

Georganiseerde detox reizen




Georganiseerde kuur reis boeken?

Als je een detox kuuroord wil boeken, kan je dat op eigen initiatief doen maar ook aan een georganiseerde detox reis deelnemen. Het voordeel van een georganiseerde detox reis is dat je tijdens je vakantie ondersteuning krijgt en er een afslank of ontgiftigings programma is samengesteld. Je krijgt dus begeleiding.

Daarnaast is de hele reis georganiseerd inclusief ontspannings programma, lunch en diner. Daarnaast wordt er bij een georganiseerde detox reis gezorgd voor gezondheids controle en eventueel fitness. Kortom, als je een detox kuuroord wilt boeken, dan kan dit via een reisorganisatie doen, veel voordelen hebben.

Detox kuuroord en wellness


Wellness en detox zijn nauw met elkaar verbonden. Dat geldt ook voor een detox kuuroord en wellness voorzieningen. Behalve sauna’s, spa, kruidenbaden en andere wellness zijn er ook vaak sport faciliteiten. Detox kuurdoorden liggen vaak op unieke plekken, bijvoorbeeld aan zee, in de bossen of in de bergen.

En een aantal detox kuuroorden hebben hun eigen bron zodat je heerlijk bronwater van eigen bodem kunt gebruiken.

Detox kuuroord in Nederland.

Detox kuuroord in Nederland?

Ook in Nederland heb je een aantal kuuroorden waar je een detox kuur kunt krijgen. Meestal is een detox kuur een sapkuur met gebruik van veel thee en water. Warme baden, massages, het hoort allemaal bij kuren. Detox kuuroorden in Nederland zijn er voor iedereen die wil afslanken, zich beter wil voelen en wilt ontgiften. Het is bij een detox kuuroord in Nederland ook mogelijk een detox weekend te boeken. Bijvoorbeeld een detox weekend Nederland via Puur en Kuur.

De grootste reisorganisatie in Nederland op het gebied van wellness en gezondheidsreizen. Kijk nu welk detox kuuroord jou het meeste aanspreekt en boek een detox kuurvakantie.