Veganist worden

De voordelen van veganist worden.

Detoxen is een manier om het lichaam te ontgiften.

Door het eten van vlees, kaas, volle melk, ongezonde voeding, krijgen we stoffen en vetten binnen die het lichaam vervuilen en is reinigen oftewel detoxen noodzakelijk. Veganisten, die puur plantaardig en gezond eten hebben dit probleem meestal niet. Je vindt alles over veganisme, veganistisch eten en veganistische producten in de vegan shop. 

In feite is detoxen het paard achter de wagen spannen want eerst vervuil je het lichaam met ongezonde voeding en vervolgens ga je de lever en darmen reinigen door een detox kuur.

We hebben een suggestie voor je, veganist worden. 

Als je overschakelt op een veganistisch dieet, stop je met het eten van dierlijke producten. Je eet dus ook geen kaas, worst, yoghurt, melk of vlees meer. Daar voor in de plaats schakel je over op meer gezonde, plantardige producten. Je eet meer groene salades, noten, volle rijst, groente en fruit en gezonde omega 3, 6 en olie. Meervoudig en enkelvoudig verzadigde vetzuren, welke je vindt in onder andere koolzaadolie, olijfolie, sesamolie en zonne bloemolie, en dan ook nog koudgeperst, zijn veel beter voor je hart- en bloedvaten. 

Kortom, veganist worden en puur plantaardig eten, heeft vele voordelen voor je gezondheid.