Vakantiehuis met jacuzzi huren

Vakantiehuis met jacuzzi, ook voor detox vakantie.

Wie eerder een detox- of afslankkuur heeft gevolgd, weet dat dit best pittig kan zijn om vol te houden. Afleiding, bijvoorbeeld een bezoek aan Turks Stoombad, sauna of jacuzzi helpt de detox kuur beter vol te houden. Vandaar dat veel reisorganisaties hun detox reizen organiseren in een vakantiehuis met jacuzzi en ander wellness faciliteiten.

Vakantiehuis met jacuzzi in de tuin.

Voor velen is een jacuzzi in de tuin de ideale manier om te relaxen en ontspannen.. Wie een wellness vakantiehuis wil huren, kan op zoek gaan naar een vakantiehuis met jacuzzi in de tuin. Huur bijvoorbeeld voor een detox vakantie groep een vakantiehuis met jacuzzi voor 10 of 12 personen.  Dat zijn grote wellness vakantiehuizen die naast een buiten jacuzzi vaak ook een sauna en verwarmd zwembad hebben. Een jacuzzi in de tuin is ook in de wintersperiode heel prettig. Het contrast tussen de buitentemperatuur en een buiten jacuzzi met een warm water temperatuur van wek 38 graden is groot maar geeft een heerlijk gevoel van ontspanning en behagen. Ook ideaal voor een relax weekend!

Meer wellness vakantiehuizen.

 

Een vakantiehuis met jacuzzi of sauna behoort tot de catergorie wellness vakantiehuizen. Er zijn naast wellness vakantiehuizen voor groepen ook 2 persoons vakantiehuizen met jacuzzi te huur. Ideaal als je met je partner wilt genieten van een romatisch weekendje met wellness.