Leuke bestemmingen Detox Vakantie

3x leuke bestemmingen voor een detox vakantie

Ben jij toe aan een detox vakantie, maar weet je eigenlijk niet goed waar je naartoe wilt? Hier lees je een paar tips voor topbestemmingen als het gaat om detox vakanties. Op deze plekken is detoxen een makkie!

  1. Alicante, Spanje

Het Spaanse Alicante biedt perfecte mogelijkheden om helemaal zen te worden. Zo kun je bijvoorbeeld een reis boeken naar meditatieresort ‘The Energy House’, dat midden in een natuurpark ligt. Hier kun je heerlijk ontspannen en kiezen voor een Turbo Detox of voor een Yoga Retreat. Vanaf Groningen vind je soms goedkope vluchten naar Alicante, dus houdt de aanbiedingen in de gaten. Ook je auto parkeren bij Groningen Airport hoeft niet veel te kosten als je van tevoren de prijzen vergelijkt. Zo houd je genoeg geld over voor je detox vakantie.

  1. Algarve, Portugal

De prachtige natuur van de Portugese Algarve is al een ontspanning op zich. Maar voor ultieme ontspanning kun je tijdens je reis verblijven in een van de wellness & lifestyle resorts die in het gebied voorkomen. Voorbeelden zijn Monchique Resort & Spa en Longevity Cegonha Country Club. Je kunt vanuit Nederland vliegen, maar bekijk ook eens de vluchten vanuit Duitse vliegvelden.Ook hier geldt weer dat je parkeergeld kunt besparen door van te voren te reserveren. Kijk bijvoorbeeld welke opties voor parkeren nabij Weeze Airport te vinden zijn, of check het overzicht voor parkeren nabij Keulen Airport.

  1. Kalutara, Sri Lanka

De laatste aanrader voor een detox vakantie is iets verder van huis te vinden, namelijk aan de zuidwest kust van Sri Lanka. Maar dit helpt je misschien juist mee om, letterlijk, afstand te nemen van alles wat in je omgeving voor stress kan zorgen. Kies bijvoorbeeld voor de prachtige koloniale Villa Velmarie. Hier kun je onder andere goed terecht voor een ayurvedische afslankkuur, om gezond af te vallen tijdens je vakantie.