Last minute detox vakantie

Boek een last minute detox vakantie in 2018 en werk aan je gezondheid.

Detoxen is je lichaam reinigen van afvalstoffen. Tegelijkertijd kan je gewicht verliezen.

Net zoals je een last minute vakantiehuis kan boeken, kan je ook een last minute detox vakantie boeken, een gezondheidsreis die je kort voor vertrek boekt.

Detox rezen vallen onder de zogenaamde gewichtsverlies- en reinigingsreizen.  Omdat deze altijd gecombineerd worden met wellness zijn het ook wellness reizen.  Voor de lichaam en de geest. Je kunt een last minute detox vakantie in Spanje, Portugal, Duitsland of Italië boeken maar je kunt ook een last minute afvalvakantie in Nederland boeken, bijvoorbeeld in Domburg waar je via Puur en Kuur een detox weekend of detox vakantie kunt boeken.  Kijk hier voor een last minute vakantiehuis in Domburg

Wat is het voordeel van een last minute detox vakantie?

Zoals bij alle last minute vakanties wordt het succes ervan mede bepaald door het weer. Het grote voordeel van een last minute vakantie is dat je van tevoren weet wat het weer in een bepaald land is en als het ware " een goed weer garantie"hebt. Het tweede voordeel is dat een last minute vakantie altijd voordeliger is dan een "gewone reis".  Aan iedere last minute zit een korting verbonden en een last minute detox aanbieding bij bijvoorbeeld Puur en Kuur zal je al snel 10 tot 20 % voordeel kunnen opleveren.  Of je nu een last minute vakantie 2018 met detoxen naar Spanje, Griekenland, Turkije, India of Frankrijk boekt, in alle gevallen heb je een garantie op goed weer en korting op je vakantie. 

Last minute detox vakantie voor alleenstaanden.

Puur en Kuur organiseert vele wellness en detox reizen welke mede gericht zijn op alleenstaanden. Eén van de voordelen van een single groepsvakantie is dat je niet alleen op reis hoeft en veel all inclusive is. Zo kan je een single detox reis boeken inclusief overnachtingen, detox kuur, begeleiding van een professional en ontbijt, luch en diner. Er zijn ook last minute gezondheidsreizen voor alleenstaanden bij Puur en Kuur te boek.