Detoxen in Europa

Detox erop los in Europa

Geïnteresseerd in een detox vakantie, maar is een verre reis naar Thailand of Maleisië je toch net wat te ver? In Europa worden er meer dan genoeg detox reizen aangeboden, dus bekijk het aanbod en kies voor de reis die bij jou past. Europa is rijk aan prachtige landen waar het detoxen als vanzelf gaat. Ga bijvoorbeeld naar een van de thermale baden in Tsjechië of ga op gezondheidsvakantie in Griekenland.

Thaise therapie in Slovenië

Dat je voor Thaise detox technieken niet al te ver hoeft, wordt duidelijk als je het aanbod van detox vakanties in Europa bekijkt. Zo kun je bijvoorbeeld naar Slovenië vliegen om te verblijven in het Grand Hotel Sava. Recent gerenoveerd en gelegen midden in een kuurpark, biedt dit hotel verschillende mogelijkheden om te detoxen. Er is een fitnessruimte, een medisch centrum waar je verschillende kuren kunt volgen, en een traditioneel Thais massagecentrum.

Budget parkeren, ook in het buitenland

Voordat je aan je vliegreis begint, moet je wel even nog bedenken hoe je naar het vliegveld komt. Moet je voor je detox reis vanaf Duitsland vliegen, dan zul je waarschijnlijk met de auto gaan. Als je jezelf wilt verzekeren van een parkeerplaats, doe je er goed aan om online een parkeerplaats te reserveren. Daarmee bespaar je op de reistijd en waarschijnlijk ook nog op de kosten. Vergelijk opties voor lang parkeren bij Bremen Airport of bekijk de mogelijkheden voor parkeren bij Hahn Airport. Als je wel in Nederland parkeert, dan kun je bijvoorbeeld zoeken op parkeren Lelystad Airport