Detox zomer vakantie 2018

Het is nu tijd om een detox vakantie voor de zomervakantie 2018 te boeken.

Wie graag tijdens zijn vakantie wil detoxen, en plannen maakt voor de zomervakantie 2018, kan nu zijn zomer detox vakantie boeken.  Net als de bootcamp vakanties zijn alle programma’s voor de zomer vakanties 2018 klaar. Wordt het een detox weekend ( 2 a 3 dagen ) of een detox vakantie van een week?

Een detox en ontgiftigingsvakantie in Nederland, Duitsland of de Ardennen of liever een all in detox vakantie in Spanje, Slovenië, Portugal, India of Sri Lanka??

Wordt het een gezondheidsvakantie met ayurveda??  Er zijn vele mogelijkheden om te detoxen tijdens je vakantie, ook met een sapkuur en activiteiten programma. Zie ons aanbod detox vakanties.

Detoxen en reinigen met kruiden, ook interessant.

Met name in de ayurvedische geneeswijze en gezondheidsleer wordt er veel gebruik gemaakt van kruiden. Niet alleen om het lichaam te reinigen maar ook om af te vallen.

De ayurvedische geneeswijze is de oudste ter wereld en wordt ook in het Westen en met name in Europa steeds meer erkend en gewaardeerd.

je kunt via deze site ook een aurveda en reinigings vakantie 2018 boeken.  Met name in Sri Lanka en India is men goed thuis in ayurveda.

Zie detox mogelijkheden Sri Lanka