Detox vakantie Portugal

Detox vakantie Portugal.

Op zoek naar een detox vakantie in Portugal met verblijf in een luxe 5 sterren kuurhotel met Thalasso Center, zwembad, fitness mogelijkheden en specialisten in Detox en Thalasso kuren?

Een 8 daagse of 10 daagse detox vakantie Portugal is via dextox-vakanties.nl te boeken.  Onze aanbieders Puur en Kuur en Spa Dreams zijn specialisten in detox, kuur en thalasso reizen en als u een detox vakantie binnen Europa zoekt, komt u zeker bij deze specialisten uit. Naast detox reizen Portugal kunt u bij hen ook terecht voor yoga vakanties Portugal, afval vakanties en wellness reizen. Portugal biedt de vakantieganger alles voor een perfecte vakantie, ook thalasso en detox vakanties.

Detox vakantie voor zomer 2018 boeken,

Binnenkort is het reisprogramma detox vakanties Portual voor de zomer van 2018 beschikbaar.  ook voor een goedkope detox of kuur vakantie. Hierbij zijn er mogelijkheden voor een wellness of kuur vakantie aan het strand, bijvoorbeeld aan de Algarve.

Relaxen in Portugal.

Portugal heeft een perfect klimaat voor een relax vakantie. Een wat is er mooier dan tijdens een relax vakantie in Portugal aan yoga doen, genieten van gezonde maaltijden en een detox kuur volgen. Er zijn ook mogelijkheden om middels een thalasso kuur aan gewichtverlies te doen.  Via deze site kan je ook een thalasso vakantie in Portugal boeken.