Detox vakantie in Zeeland

Afvallen en detoxen in Zeeland.

Wie een detox vakantie in Nederland wil boeken via een reisorganisatie zoals Puur en Kuur komt in plaatsen zoals Cadzand Bad, Renesse, Burg Haamstede en Domburg uit. Vooral Domburg en Cadzand Bad zijn erg gewild in het kader van gezondheid- en kuurvakanties.  In Domburg wordt Badhotel Domburg, met spa en sauna’s veel afgehuurd voor detox, afval en yoga-vakanties. Het gaat hier met name om groepsvakanties.

Ook de yoga vakanties op het strand van Domburg zijn bekend.

Zoek hier je detox vakantie in Nederland

Vakantiehuis in Zeeland huren en je eigen detox kuur volgen.

Als je wel wilt detoxen en je lichaam wilt reinigen van afvalstoffen en ook graag naar Zeeland op vakantie gaat, kun je natuurlijk ook zelf een detox kuur kopen, een vakantiehuis in Zeeland huren en je eigen detox vakantie vieren.  Veel luxe vakantiehuizen in Zeeland  liggen aan de kust. Ook vakantiehuizen met jacuzzi of sauna. Dat geeft je vakantie Zeeland extra impact want de zee verruimt je denken en vergroot je mogelijkheden. wat is er aantrekkelijker dan na je detox kuur ’s ochtends een lange strandwandeling te maken en helemaal uit te waaien ?? Neem voldoende water mee als je langere afstanden gaat wandelen. In  combinatie met een detox kuur is wandelen ideaal. Het is daarbij wl uitermate belangrijk dat je voldoende vocht mee neemt.  Als je gaat detoxen zal je soms wel tot 3 liter water en kruidenthee per dag moeten drinken.

Detox weekend in Zeeland is ook aantrekkelijk.

Detox kuren duren vaak langer dan 3 dagen maar ke kunt thuis natuurlijk ook detoxen en kuren. Als je bijvoorbeeld een detox kuur van 10 dagen volgt en gaat sapvasten, kan je er 7 van thuis dien en 3 op je vakantie in Zeeland. Een vakantiehuisje in Zeeland boeken voor een een detox weekend is natuurlijk ook aantrekkelijk. En een last minute vakantiehuisje Zeeland kan je meestal ook voor een weekend boeken. Met een beetje mazzel huur je een 2 persoons vakantiehuis je aan de Zeeuwse Kust voor minder dan 150 euro voor een lang weekend. Zeeland is het hele jaar door een beleving.