Detox vakantie in 2020 boeken

Wanneer boek jij je detox vakantie 2020?

Kerst en Oud en Nieuw zijn weer achter de rug en menigeen is tijdens de feestdagen een aantal pondjes of kilo’s aangekomen. We hebben ons de oliebollen, appelflappen en allerlei hapjes lekker laten smaken.  Het is nu echter weer tijd om vooruit te kijken en aan onze gezondheid te werken. Tijd om te gaan detoxen misschien? Tijd om een detox weekend of zelfs detox vakantie 2020 te plannen? Ons lichaam heeft er baat bij. Ontgiften is lief zijn voor jezelf!  Zie de mogelijkheid om bij Puur en Kuur een detox weekend in Nederland te boeken. Je verblijft in een luxe hotel in Twente.

Waarom detoxen belangrijk is.

Er wordt in met name onze lever van alles opgeslagen. Denk aan metalen en verontreinigingen. Door regelmatig te detoxen wordt je lever ontgiftigd en schoon gemaakt. Het is echter niet makkelijk om in je eentje te vasten en een dextox kuur te volgend. Vandaar dat veel mensen kiezen voor een detox vakantie of

detox weekend.  Detoxen onder begeleiding van een professional, bijvoorbeeld een voedingsdeskundige, is een stuk makkelijk dan als je er alleen voor staat.