Afvallen met teunisbloem

Teunisbloem is een kruid met ongekende mogelijkheden.

Afvallen met kruiden, bloemen of andere planten, we komen steeds meer te weten over de heilzame werking van kruiden zoals de teunisbloem, sint janskruid, en andere geneeskrachtige kruiden.

Ook dat je met kruiden kunt detoxen en gezond afvallen.

Van de teunisbloem wordt teunisbloemolie gemaakt.

Teunisbloemolie is rijk aan meervoudig onverzadigde vetzuren en bevat nauwelijks verzadigde vetzuren. Linolzuur komt rijkelijk voor in Teunisbloemolie.

Teunisbloemolie wordt door veel vrouwen gebruikt om de menstruatieklachen te verlichten mar dus ook om af te kunnen vallen.  Op de website teunisbloemolie.com vind je alles over de teunisbloem en vooral ook waar je goedkoper teunisbloemolie kunt kopen.

Want naast bijvoorbeeld goedkope teunisbloemolie bij de Etos, Kruidvat of Holland and Barret ( voorheen De Tuinen ), kan je ook de betere merken teunisbloemolie online kopen.

Lees voordat je teunisbloemolie, sint janskruid olie of een andere geneeskrachtige olie gaat gebruiken, de gebruiksaanwijzing op de verpakking.

Ook als je wilt detoxen met kruiden, bijvoorbeeld met gember, kan het verstandig zijn je te verdiepen in de werking van deze kruiden. En, ook tijdens je vakantie kan je detoxen met kruiden, bijvoorbeeld met sint janskruid thee.