Afvallen tijdens vakantie

Afvallen tijdens je vakantie en toch een fijne vakantie hebben, dat is nu mogelijk.

Tijdens een vakantie met detoxkuur of sapkuur val je, in combinatie met voldoende beweging zeker af. Hoe veel je afvalt, is afhankelijk van veel factoren, onder ander hoe lang je een sapkuur of detox vakantie boekt en hoeveel je beweegt. Maar je zult tijdens een detox vakantie niet alleen afvallen, je lichaam wordt ook nog eens gereinigd, er worden afvalstoffen die in de lever en je lichaam opgeslagen zijn verwijderd.

Je kunt een detox weekend van 2 of 3 dagen of een langere afvalvakantie boeken. Afvallen tijdens je vakantie in Nederland, Spanje, België, Duitsland of elders in Europa. Of een detox vakantie boeken in bijvoorbeeld Thailand, Sri Lanka of elders in Azië. Een detox vakantie is goed voor je lichaam, voor je gezondheid en energie en ook nog eens leuk! Je moet er wat voor over hebben maar krijgt er veel voor terug. Werken aan je gezondheid is een geschenk aan jezelf.

Via zoekbox hierboven kan je een detox af afvalvakantie boeken.

Detox vakantie website

Hoe werkt het??
Hoe een detox vakantie werkt.

Een detox vakantie is een vakantie waarbij je leeft op sappen of detox kuur. Een sapkuur bevat weinig calorieën en omdat je tijdens je vakantie geen maaltijden gebruikt, val je af. Detoxen is niet alleen afvallen maar ook onftgiften. Tijdens een sapkuur of detoxkuur verwijdert je lichaam afvalstoffen die in je lichaam opgehoopt zitten. Van een sapkuur val je niet alleen af, je krijgt ook meer energie en daarnaast word je aangemoedigd meer te bewegen. Kortom, de combinatie van kuren, meer energie krijgen en bewegen, zorgt ervoor dat je je een ander mens voelt. Afvallen tijdens je vakantie brengt je ook nieuwe inzichten over je gezondheid en stimuleert je verder aan je gezondheid en conditie te werken. Je kunt een detox vakantie combineren met wellnes en yoga. Activiteiten die prima in een gezondheids- en relax vakantie passen.

Je vindt meer informatie over gezond en verantwoord afvallen op de websitewww.gezond-en-snel-afvallen.nl

Bijvoorbeeld informatie over een eiwitdieet, koolhydraatarm dieet of veganistich dieet. Met tips over gezond afvallen en gezond leven, voorkomen van overgewicht en veel tips met betrekking tot gewichtsbeheersing,

Is een detox vakantie voor iedereen geschikt?
Een detox- af afval vakantie is voor iedereen geschikt met een normale gezondheid. Voor zwangere vrouwen wordt het afgeraden. Mensen die medicijnen slikken, onder behandeling van een specialist staan of een bepaalde aandoening hebben, wordt aangeraden de huisarts of specialist te raadplegen. Afvallen tijdens je vakantie kan voor een groep mensen dus niet aan te raden zijn.

Waarom een detox vakantie werkt

Als je wilt afvallen tijdens je vakantie werkt een detox vakantie meestal.

Een groot voordeel van een detox afval vakantie is dat je elkaar stimuleert.

Afvallen tijdens je vakantie hoef je dus niet alleen te doen.  Detox vakanties zijn zeker ook geschikt is het kader van alleenstaande reizen.

Afvallen in de sauna

Regelmatig sauna bezoek kan zeker bijdragen aan een goede doorbloeding en reiniging van het lichaam.

Detox vakanties worden daarom ook regelmatig geboekt in accommodaties met privé sauna.

Deze accommodaties worden ook wel wellness vakantie accommodaties genoemd. Of je nu een luxe detox vakantie, met gebruik van privé sauna, of een last minute vakantie, met last minute sauna, boekt. Kuren in combinatie met het bezoek aan de sauna is ideaal.  Of je nu last minute detox vakantie boekt of een gewone afvalvakantie met afval kuur en last minute sauna boekt.

Afvallen met eiwitrijke shakes

Een andere manier om gezond en verantwoord af te vallen, is dat te doen met eiwitrijke shakes zoals proteine shakes.  De kracht van deze shakes is dat ze een verlaagd gehalte aan koolhydraten hebben en een hoog gehalte waardevolle eiwitten met de belangrijke aminozuren.

Je krijgt dus wel alle waardevolle eiwitten binnen maar minder koolhydraten en hierdoor heb je minder trek in eten. Als je dan ook nog eens een bepaald activiteiten programma volgt, je bijvoorbeeld aansluit bij een wandelgroep, is de kans groot dat de combinatie meer bewegen en proteine shakes je het nodige resultaat oplevert en je een aantal kilo’s af zult vallen.

Je kunt proteine shakes voordeliger kopen via de website www.proteineshakes.nl