Afslankvakantie met detox kuur boeken
Afslank vakantie boeken?

Vind hier een afslank vakantie.

Wie op zoek is naar een manier om tijdens zijn of haar vakantie verantwoord af te slanken, kan zeker baat hebben bij een afslankvakantie, bijvoorbeeld een detox vakantie of sapkuur vakantie. Je kunt een afslankvakantie of afval vakantie boeken binnen Europa in bijvoorbeeld Nederland, Spanje, Italië, Portugal of Dutsland maar ook gaan voor een afslank of afvalvakantie buiten Europa, bijvoorbeeld in Thailand. Een detox vakantie is een afslankvakantie waarbij je afvalt middels sapkuur, detoxkuur in combinatie met wellness en voldoende beweging.

Steeds meer mensen die verantwoord willen afvallen in een veilige omgeving boeken eenafslankvakantie. Bijvoorbeeld een afslankvakantie in een kuuroord, wellness | spa hotel of retreat. Ook in combinatie met fitness, wandelen, fietsen of yoga. Op deze pagina vind je informatie over de afslankvakanties van Puur en Kuur en Spa Dreams. Twee specialisten in detox vakanties, gezondheidsvakanties, yoga vakanties en wellness reizen. Via de zoekbox hierboven kan je een afslankvakantie boeken. Ook voor een afslankweekend of relaxvakantie aan zee. Zoek in dit verband op detox vakanties.

Afslank vakanties Spa Dreams

Afslanken met Spa Dreams.

Spa Dreams is de andere specialist in reizen op het gebied van gewichtsvermindering, afslanken en detoxen. Met een uniek aanbod gezondheidsreizen waarbij altijd wellness aanwezig is, is Spa Dreams zeker een organisatie waarbij je een fantastische afslank vakantie kunt boeken

Verantwoord afvallen tijdens een afslankvakantie

Tijdens een afslankvakantie kan je verantwoord afvallen.

Het voordeel van deelname aan een afval- of afslankvakantie is dat het afvallen of afslanken verantwoord plaats vindt. Je krijgt een persoonlijk afslank programma en het afval- of afslank programma staat onder begeleiding van professionals. Daar komt bij dat een afslankvakantie een groepsreis met gelijkgestemden is. Afslank groepsreizen zijn gezondheidsvakanties waaraan mensen deelnemen die gemotiveerd zijn om af te vallen of af te slanken. Zo stimuleer en motiveer je elkaar en dat scheelt om de doelen die je jezelf gesteld hebt, te behalen.

Daarnaast zijn afslankvakanties zoals detox vakanties ook gezellig want behalve werken aan je gezondheid en gewicht blijft er veel tijd over om leuke dingen te doen zoals wandelen, lekker luieren, een film kijken of een gezamenlijk een spel doen. Dat geld ook als je een afslank weekend bij Spa Dreams of Puur en Kuur hebt geboekt.

Afslank vakantie voor singles
Puur en Kuur heeft voor singles een apart programma gezondheidsreizen zoals wellness reizen, afslankvakanties en ayurveda vakanties. Je vindt deze op de websitesingle reizen. Hier vind je behalve relaxvakanteis en wellness vakanties ook een groot aanbod actieve reizen voor singles.

Sportieve activiteiten tijdens je afslankvakantie

Afslanken of afvallen tijdens je vakantie is niet alleen een kwestie van een dieet, sapkuur of detox kuur volgend. Afslanken is ook een kwestie van bewegen. Daarom zijn afslankvakanties meestal ook actieve vakanties waarbij er volop gewandeld wordt, aan fitness wordt gedaan of aan yoga wordt gedaan. En behalve fitness is ook ayurveda prima te combineren met een afslankvakantie.

Afslank weekend

Afslank weekend boeken?

Je kunt ook kiezen voor een korte vakantie om gewicht te verliezen. Meerdere keren per jaar een afslank weekend boeken en je aan een bepaald dieet houden, kan effectiever zijn dan een éénmalige afslank vakantie of detox reis.

Verblijf in kuuroord, retreat of wellness hotel

Als je een gezondheids reis boekt zoals een afval-, anti stress- of ayurveda vakantie, is het van belang dat de accommodatie over de noodzakelijke facilititen ( o.a. fitness ruimte ) beschikt om van zo een vakantie een succes te maken en daarnaast je een prettig en comfortabel verblijf te bieden. Daarom worden afslankvakanties in onder andere kuuroorden retreats en spa | hotels gehouden met voldoende wandelmogelijkheden in de directe omgeving. Omdat de omgeving extra inspirerend kan zijn, worden veel relaxvakanties en gezondheids vakanties in kuuroorden aan zee gehouden. Verantwoord afvallen of afslanken is belangrijk, plezier hebben tijdens je vakantie minstens zo belangrijk.